George Martin – Cântec de gheață și foc. Dansul dragonilor. Partea V

Al cincilea roman din seria CÂNTEC DE GHEATA SI FOC are asupra cititorului acelasi efect ca Festinul ciorilor. George R.R. Martin întretine suspansul si se concentreaza asupra unor personaje importante, printre care Daenerys Targaryen si Tyrion Lannister. […] Dansul dragonilor vine cu noi personaje, aducând mai multe tratate de pace decât razboaie. Dar pâna si admiratorii dezamagiti vor fi fascinati de povestile care se întretes în carte, mai ales ca autorul pastreaza sub semnul întrebarii episoade controversate, cum ar fi originea lui Jon.
Publishers Weekly

Regina Daenerys Targaryen are mii de vrajmasi care pornesc pe urmele ei. Si Tyrion Lannister vrea s-o gaseasca, împreuna cu aliatii lui. Exista însa un tânar care nu o cauta pentru a se razbuna… Pretutindeni se reaprind dispute, au loc tradari si o multime de preoti, soldati, nobili si sclavi înfrunta obstacole de nedepasit. Unii esueaza, altii biruiesc. Capricioasa si imprevizibila, soarta aduce un dans pe viata si pe moarte.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *