George Cristian Maior – Despre intelligence

1Partajarea de cunoaştere între actorii statali şi cetăţenii în slujba cărora se află a devenit un imperativ care reaşază agenda publică, prioritizând comunicarea şi înţelegerea generală a securităţii ca bun comun.

Considerăm că, pentru asigurarea securităţii şi dezvoltarea statului, nu mai este suficientă transmiterea, la beneficiar, a informaţiilor. Este nevoie de un sistem complex, de o construcţie nouă, care să genereze cunoaştere şi valorificarea acesteia cu înţelepciune.

Prin cartea de faţă, ne propunem să lansăm o dezbatere amplă asupra locului şi rolului serviciilor de informaţii în societatea cunoaşterii,a transformărilor profunde pe care le traversează sistemele de intelligence şi a importanţei culturii de securitate. Un om mai bine informat înseamnă o societate mai sigură.

GEORGE CRISTIAN MAIOR

Order Despre intelligence Preţ @ RON35,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *