Genoveva Farcaș – Ortografia pe înțelesul școlarilor: ghid pentru elevii din învățământul primar

ortografia-pe-inelesul-colarilor-ghid-pentru-elevii-din-invmantul-primar„Secretul ortogramelor“ și „Caruselul cuvintelor buclucașe“ au fost reunite sub egida Adenium într-un excelent Ghid pentru elevii din învățământul primar.

Autoarele Genoveva Farcaș, Daniela Palaga, Marcela Gorgan își asumă misiunea de face cunoscutăOrtografia pe înțelesul copiilor.
Lucrarea de față încearcă să răspundă necesității de a forma la școlarii mici, deprinderi de scriere corectă, propunând o varietate de situații ortografice, teme dezvoltate de curriculumul-nucleu, dar și extins, prefigurat de programele școlare în vigoare pentru învățământul primar. Sunt abordate numeroase cazuri ortografice de actualitate, conform prevederilor DOOM.

Order Ortografia pe înțelesul școlarilor: ghid pentru elevii din învățământul primar Preţ @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *