Geneen Roth – Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu

După ce a studiat, a predat și a scris timp de trei decenii despre obsesia față de hrană și alimentație, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adaugă o dimensiune nouă operei sale prin publicarea cărții Femeile, alimentația și Dumnezeu. Ea pornește de la un concept nou: felul în care mănânci este inseparabil de convingerile tale legate de tine însuți și de viața pe care o trăiești. Relația ta cu hrana oglindește perfect ceea ce simți despre iubire, teamă, mânie, menire, transformare și chiar despre Dumnezeu.

Lucrare fundamentală, valabilă în orice epocă, Femeile, alimentația și Dumnezeu îți va demonstra că transcenderea obsesiilor alimentare reprezintă un proces care te poate conduce în profunzimile sufletului și spiritului tău, până în centrul strălucitor al ființei tale.

Order Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu Preţ @ RON30,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *