Gary Johns – Comportament organizaţional

Cartea Comportament organizaţional – Înţelegerea şi conducerea oamenilor în procesul muncii a profesorului canadian Gary Johns este una dintre cele mai complete lucrări de psihologie organizaţională apărută în limba română. Aceasta se adresează nu numai studenţilor, oamenilor de afaceri sau profesorilor universitari, ci tuturor cărora din management şi-au făcut o profesie de credinţă.

Versiunea în limba română este printre primele versiuni, dacă nu prima, a unei lucrări ce tratează problemele complexe ale comportamentului oamenilor în mediul organizaţional.

De la procesele de învăţare, înţelegere, atribuire, percepţie şi judecare a celorlalţi, nu numai schematizate teoretic, autorul american prezintă studii de caz care fac studiul şi aprofundarea temelor mult mai facile şi celor mai puţini familiarizaţi cu domeniul psihologiei organizaţionale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *