Gabriela Melinescu – Jurnal suedez V (2003-2008)

„Am implinit 66 de ani. Îmi amintesc brusc că la vârsta de 33 de ani mi s-a schimbat viaţa plecând în Suedia. Acum mi se schimbă viaţa din nou în deşertul bătrâneţii. Oamenii înţelepţi primesc durerile fără suspine, fărp frică şi plâns, amintindu-şi de eliberarea de relele vieţii. Trebuie să mă dezbrac de viaţa asta, duşmanii mă aşteaptă fără haine. Oare atleţii luptă îmbrăcaţi? În Biblie există cel care a fugit părpsindu-şi veşmintele, gol în virtutea lui.” (Gabriela Melinescu)

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Gabriela Melinescu – Jurnal suedez V (2003-2008)”

  1. gabriela melinescu spune:

    vas fi f. recunoscatoare daca mati ptea pune in contact cu doamna melinescu gabriela avem o coincidenta de nume si o coincidenta de pasi dn viata e am 28 de ani sunt in spania de aproape 11 ani si sunt o viitoare poeta si scriitoar mi ar face mare placere sa pot lua legatura cu dansa va multumesc emailul meu este gabimelinescu@hotmail.com.astept raspunsul dvs.multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *