Gabriel Lungu – Secretele vindecării cancerului. Strategiile complete în prevenţia şi combaterea cancerului

Dacă până cu câţiva ani în urmă ne temeam de SIDA, astăzi am învăţat să ne protejăm de aceasta şi am dobândit o nouă fobie: cancerul a devenit marea spaimă contemporană. Este normal să ne fie frică, este extraordinar de bine că încercăm să ne protejăm. Prevenţia ne aduce cu un pas mai aproape de evitare, dar şi de depistare precoce (ceea ce de multe ori este egal cu vindecarea).

Totuşi, de-a lungul vremii, poate că din dorinţa de a proteja, sau poate ca pur şi simplu datorită tendinţei omului de a exagera, au luat naştere câteva mituri despre cancer, vindecarea şi prevenţia acestuia. Un tratament medical trebuie sa fie întotdeauna bazat pe produse naturale şi niciodată fără o cură de dezintoxicare în lupta cu cancerul.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Gabriel Lungu – Secretele vindecării cancerului. Strategiile complete în prevenţia şi combaterea cancerului”

  1. Hoax spune:

    Acest „autor” face parte din categoria smecherasilor de doi bani, care isi duce zilele profitand cu nesimtire de disperarea bolnavilor de cancer.
    http://www.unromaninfuriat.blogspot.com/2012/01/hoax-plagiat-inselaciune-si-furt-de.html

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *