Gabriel Boroi – Drept procesual civil

1Lucrarea Drept procesual civil cuprinde o analiză de ansamblu a instituțiilor procesuale civile, realizată atât din perspectiva teoreticianului, cât și a practicianului, în contextul intrării în vigoare la data de 15 februarie 2013 a noului Cod de procedură civilă, reglementare cu implicații majore asupra activității întregului sistem judiciar.

Structurat în trei părți (Partea generală, Judecata și Executarea silită. Partea generală), cursul Drept procesual civil tratează probleme de interpretare și corelare a noilor dispoziții legale și oferă soluții celor care le aplică, valorificând doctrina și practica judiciară relevante în domeniu.

Masca, o carte despre adevăr

Limbajul clar și accesibil, abordarea sistematică, integrată, complexă și completă a materiei fac din Drept procesual civil atât un instrument de cercetare pentru studenți, masteranzi, doctoranzi, absolvenții care se pregătesc pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice, cât și un îndrumar de referință pentru practicieni și teoreticieni în corecta aplicare a dreptului procesual civil.

Order Drept procesual civil Preţ @ RON180,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *