Frederic Fanget – Sensul vieţii. Răspunsurile psihologiei pentru a da sens propriei vieţi

Sensul vieţii ne interesează pe toţi. Şi pe bună dreptate, căci absenţa unui sens în viaţă ne poate costa scump, prea scump, uneori însăşi viaţa. Din păcate, filosofii au confiscat domeniul şi l-au încifrat în cărţi savante. Cum nu toţi suntem Platon sau Kant, avem nevoie de altceva. Autorul acestei cărţi, care este psihiatru şi psihoterapeut, ne oferă, pe baza experienţei sale, prima tratare psihologică a sensului vieţii, adică ne propune tehnici concrete pentru a ne găsi propriul drum în viaţă, fie că este vorba de iubire, de familie sau de profesie.

Frédéric Fanget, medic psihiatru şi psihoterapeut, predă cursuri la Universitatea Lyon 1. Este autorul mai multor cărţi şi tratate pedagogice, care au avut un mare succes la public.

Order Sensul vieţii. Răspunsurile psihologiei pentru a da sens propriei vieţi Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *