Frank Herbert – Copiii dunei

1Alia, mătuşa gemenilor Atreizi, ajunsă la perioada tulbure a primei tinereţi, nu reuşeşte să găsească metodele de a-şi domina vocile interioare. În scurt timp, mintea ei devine o corabie care abia dacă mai pluteşte pe o mare interioară zbuciumată de conflicte năvalnice. Şi cum ai putea să-ţi domini aceste voci, cum ai putea să fii cel mai bun dintre toţi cei care ţi-au fost strămoşi, de vreme ce printre ei se află personalităţi uimitoare, de la mândrii regi ahei şi până la fiorosul Vladimir Harkonnen?
Alia nu reuşeşte să facă pace cu vocile ei interioare şi sfârşeşte prin a fi dominată tocmai de bunicul ei, baronul, care doreşte să se răzbune de după moarte. Gemenii ştiu însă care e soluţia unei asemenea dileme: alianţele interioare cu vocile cele mai puternice, cu instinctul ancestral.

Order Copiii dunei Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *