Florentina Chifu, Andreea Chifu – Consiliere şi orientare. Manual clasa a III-a

24.90 – 19.90 Lei

Consiliere şi orientare. Manual pentru clasa a lll-a este un manual opţional pentru clasa a III-a şi se adresează elevilor din această clasă, precum şi învăţătorilor.

Lucrarea conţine cinci capitole, fiecare dezvoltând în mod atractiv şi pe înţelesul elevilor teme legate de cunoaşterea de sine, comunicarea interpersonală, învăţarea eficientă, capacitatea de a lua decizii în situaţii de risc şi de criză, alegerea unei meserii.

Având în vedere că disciplina nu este una uşor de predat şi că învăţătorul trebuie să găsească în primul rând drumul spre receptivitatea elevului, textele alese sunt atractive, aparţinând celor mai îndrăgiţi autori pentru copii, dialogurile sunt vii, jocurile – variate, ceea ce face ca învăţarea să fie uşoară şi plăcută.

Prin exerciţii captivante, elevii sunt puşi în situaţia de a compara şi analiza situaţii de viaţă, îşi perfecţionează capacitatea de selectare şi motivare a răspunsurilor corecte, dobândesc abilităţi de evaluare şi autoevaluare a comportamentului.

Adaptate la nivelul şi specificul colectivului de elevi, activităţile de învăţare din acest manual au rolul de a-i încuraja pe elevi să îşi exprime liber opiniile, să comunice ideile, gândurile şi sentimentele, să colaboreze şi să lucreze în echipe prin diferite moduri de interacţiune.

Order Consiliere şi orientare. Manual clasa a III-a Preţ redus @ RON18,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *