Petruț Dinu – Fiori

carte„Entuziasmul editorului este justificat. Deşi foarte tânăr, neverosimil de tânăr, Petruţ Dinu are un talent de care nu se poate face abstracţie. Acest roman, Fiori, scris deopotrivă cu un calm de profesionist şi cu exuberanţă aminteşte de primele cărţi ale lui Petru Popescu. Ca şi el va avea, sunt sigur, succes nu numai în România, ci şi în străinătate.

Bine ai venit în literatura română, Petruţ Dinu!”

Alex. Ştefănescu

Petruţ Dinu s-a născut pe data de 30 iunie 1999 în Siriu, judeţul Buzău. A debutat la vârsta de 13 ani cu romanul Dragoste dincolo de nori. 

Este membru al cenaclului literar „Ante Portas”, alături de nume importante din literatura contemporană, şi membru al cenaclului literar „Ad Astra” al Colegiului Naţional B.P. Haşdeu.

Cu numeroase premii naţionale pentru creaţie literară (atât poezie, cât şi proză), Petruţ Dinu se distinge ca o voce tânără, efervescentă şi puternică a generaţiei sale.

Order Fiori Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Petruț Dinu – Fiori”

  1. Petruţ Dinu spune:

    „Fiori” nu este un simplu roman, ci o carte „trăită” aşa cum spunea Ana Barton.

    Am scris-o rupând bucăţi din mine fără să mă doară, am creat-o din nimic şi m-am bucurat privind fiecare etapă care o aducea mai aproape de realitate. Cuvintele s-au născut unul în prelungirea celuilalt ca într-un act firesc, neconştientizat pe moment, dar atât de necesar…

    Este o carte a confesiunii, a mărturisirii, a dăruirii. Vie de la prima pagină până la ultima. Nu citi această carte dacă nu eşti pregătit să îţi intre direct în suflet, să te răscolească, să te doară, să te bucure, să te citească ea pe tine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *