Evan H. Rhodes – Prinţul din Central Park

Că New Yorkul este o junglă, o ştie orice băiat orfan. Dar că în interiorul acestei jungle există reguli stricte de supravieţuire descoperi abia când fugi de la mama ta adoptivă. În uriaşul Central Park, singur. În Central Park, acasă. Înhipuiţi-vă un Robinson Crusoe mic, pe care corabia copilăriei, pe cale să se scufunde, l-a lăsat lângă insula de verdeaţă din mijlocul New Yorkului. Închipuiţi-vă un Huckleberry Finn al zilelor noastre. Sau pe băieţelul din Singur acasă sau pe cel din Clientul şi veţi avea câtevă faţete ale personajului acestei poveşti.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

No Responsesto “Evan H. Rhodes – Prinţul din Central Park”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Printul din Central Park | ninulescu.wordpress - […] despre actiunea cartii ! Din recenziile de pe internet poti afla inca din primele randuri ca Printul din Central…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *