Eugen Ovidiu Chirovici – Cine a ucis-o pe Nora Jones?

1Orăşelul britanic Somerville trăia un prezent liniştit, după o istorie agitată, până în ziua în care Nora Jones, o femeie retrasă, a fost găsită moartă. Lângă cadavru, un ciocan de bătut carnea. Lipsa sângelui din spaţiul în care s-a comis crima a amplificat misterul. În joc au intrat rând pe rând poliţistul local, un ziarist de investigaţie, o prietenă de-a victimei, un avocat, pastorul, tinichigiul şi chiar un hoţ de pitici, dintre care patru erau bănuiţi.

Ovidiu Chirovici reuşeşte să construiască un roman poliţist în care suspansul creşte pe măsură ce se adânceşte deruta. Cine o fi criminalul? Toţi apropiaţii Norei intră în calcule. Fiecare îşi face propria investigaţie. După un început de vorbă lungă, odată cu apropierea zilei de deschidere a testamentului suspiciunea ridică adrenalina cititorului.

O carte poliţistă scrisă ca la carte. Adică autorul respectă toate ingredientele genului. În amalgamul de intrigi şi de poveşti, un ingredient a dat culoare gustului: Sommerset, mogulul local, cu multe stoluri în cap. De tot hazul. Sigur că nu o să vă spun cine dintre personaje a ucis-o pe Nora Jones.

De acelaşi autor:

Hoodoo Creek

Puterea

Voodoo

Labyrinth.com

A doua moarte

La broasca leşinată

Order Cine a ucis-o pe Nora Jones? Preţ @ RON34,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *