Eugen Cadaru – A opta zi e-n fiecare noapte

Unknown25.00 – 20.00 Lei

Ce păstrează Eugen Cadaru de la predecesorii imediați este neutralitatea morală, el spune povestea și gata, cele 15 narațiuni ale sale nu au personaje pozitive și negative. Cu toate acestea, există ceva în atmosfera fiecărui text (inclusiv în cea meta-ironică a Sferei) care presupune o etică, și probabil aici se află magicul: nu trebuie spus nimic mai mult decât se spune – pe alocuri frust, de cele mai multe ori „banal” … Iată de ce, pentru mine, Eugen Cadaru este important în 2014.  Cătălin Badea-Gheracostea

Basme pentru adulți. În total, 15. S-a întâmplat vreodată ca telefonul dvs. mobil să încerce să vă spună ceva ? Cum ar fi dacă, într-o bună zi, v-ați întâlni cu posibilitatea de a avea totul ? Ce-ați zice dacă cea mai simpatică persoană din firma în care lucrați v-ar aborda noaptea în vis ? Știți oare la ce v-ar folosi să cumpărați un cornet de fragi de la o bătrânică care vinde fructe de pădure pe peronul unei gări de munte? Care este lucrul cel mai de preț pe care v-ați dori să-l moșteniți ? Ce credeți că v-ar putea spune dublele dumneavoastră, pe care le vedeți atunci când stați între două oglinzi paralele ? Despre toate acestea și încă despre multe altele, în volumul “A opta zi e-n fiecare noapte”. De citit pe îndelete, cu un pahar de ceva bun alături.

Order A opta zi e-n fiecare noapte Preţ redus @ RON20,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *