Erin Hunter – Supraviețuitorii. Vol 1. Orașul pustiu

CopertaNorocel este un Câine Singuratic, care a învățat să se descurce pe cont propriu în jungla orașului. Nu i-au plăcut niciodată Haitele și s-a bazat doar pe instinctele lui. Până într-o zi, când se produce Marele Mârâit, pământul se despică și lumea pe care o știa el se schimbă. Toate labele-lungi au dispărut.

Acum Norocel trebuie să învețe să supraviețuiască într-o lume nouă, stranie și pustiită, fără hrană, cu apă otrăvită și cu dușmani la tot pasul. Soarta lui Norocel se schimbă când se întâlnește cu sora lui, Bella, și alți Câini Legați, părăsiți de stăpânii lor.

Traiul într-o Haită, mai ales una așa de neobișnuită, îi pune răbdarea la încercare lui Norocel, iar pericolele se înmulțesc. Aventurile lui Norocel de-abia au început! Fiți alături de el în extraordinara lui călătorie!

Order Supraviețuitorii. Vol 1. Orașul pustiu Preţ @ RON33,63

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *