Erich Fleischhack – English Grammar

poza-3Compacta ediţie a cărţii English Grammar este destinată atât elevilor, cât şi studenţilor, fiind un auxiliar necesar la orele din clasă, la cursuri, la diverse concursuri şi examene. Structurată într-un stil simplu şi antrenant, English Grammar reprezintă materialul complet de studiu pentru aprofundarea şi totodată verificarea cunoştinţelor de limbă engleză, având un format atrăgător şi un design modern.

Cartea descrie clar şi concis cele mai importante aspecte ale gramaticii limbii engleze, informaţiile suplimentare fiind marcate sugestiv. Exemplele concrete sunt însoţite de traducerea în limba română şi de reguli simple de gramatică. Sunt oferite numeroase referinţe pentru evitarea greşelilor, la care se adaugă un capitol special „Greşeli frecvente”. Este completată de un Practice Book cu care vă puteţi testa, exersa şi recapitula cunoştinţele de gramatică.

Order English Grammar Preţ @ RON22,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *