Éric Yung – O tăcere vinovată

CarteDestinele a trei prieteni din copilărie – Matthias, Georges şi Marie – se împletesc până la moarte, deşi viaţa i-a despărţit cu brutalitate. După 33 de ani, aflat pe patul de moarte, Matthias îl cheamă pe Georges pentru a-i încredinţa jurnalul său intim, cu rugămintea de a-l citi. Astfel, Georges, naratorul, află că Matthias a fost acuzat de un dublu paricid, declarat ca lipsit de discernământ şi internat într-un spital de boli psihice.
Convins că Matthias este nevinovat, Georges se lansează într-o adevărată anchetă şi va descoperi că tăcerea prietenului său ascundea de fapt secrete apăsătoare şi dureroase. Povestea îl va conduce până în epicentrul întunecat al sufletului uman, pentru ca în final să scoată la iveală un adevăr cutremurător, o realitate stupefiantă, clădită în timp de circumstanţe neaşteptate.
ÉRIC YUNG, scriitor cunoscut şi foarte apreciat în Franţa şi în lumea autorilor de gen, ne oferă un roman psihologic plin de suspans şi răsturnări de situaţie, care îl va surprinde pe cititor până la ultima pagină

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *