Eowyn Ivey – Copila de zapadă

1Copila de zapadă (2012) îmbină admirabil atmosfera de basm a ţinuturilor acoperite de zăpadă din Alaska şi realitatea dură a vieţii de fermier într‑o regiune sălbatică, neprietenoasă, care nu‑şi dezvăluie şsor secretele. Ajunşi deja la jumătatea vieţii, Jack şi Mabel se luptă să‑şi clădească o viaţă nouă în Alaska anilor ’20, însă durerea pricinuită de lipsa copiilor sapă o prăpastie tot mai adâncă între ei. Într‑o clipă de exaltare, la căderea primei zăpezi din an, cei doi clădesc o copilă de zăpadă cu chip delicat, buze trandafirii şi păr bălai. Nu mică le este însă mirarea a doua zi, când descoperă că fetiţa de zăpadă a prins viaţă, ca şi cum povestea Snegurocikai, ce incintase copilăria lui Mabel, ar fi devenit dintr‑odată realitate.

Order Copila de zapadă Preţ @ RON29,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Eowyn Ivey – Copila de zapadă”

  1. Find spune:

    Minunata povestire. Mi-a adus anmtie de tinerete cand ma tineau „balamalele”. Bine faci ca mergi acum cand te tin ” oscioarele” cum zici tu.Am citit impreuna cu sotul meu si am fost fascinati de frumusetea locurilor prin care ai trecut. Mulumim pentru plimbarea virtuala…Acum stiu cand imi e dor de o plimbare intru la tine si la tine pe blog sa vad pe unde mai pot sa ma mai plimbi. E al doilea blog care m-a incantat pe aceasta tema. Toate cele bune si Dumnezeu sa va pazeasca pe unde „hoinariti”. Carmen

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *