Emilio De Tata – Numerologia medicală

UnknownNumerologia, care consideră că prezentul şi viitorul sunt nişte realităţi în continuă mişcare, ne permite să „descoperim” care pot fi conurile noastre de umbră, să le înţelegem, să le facem să devină un întreg cu personalitatea noastră, să le acceptăm şi, ca o ultimă analiză, să le trăim în contextul global şi cel mai apropiat de existenţa noastră.

Scopul suprem al Numerologiei medicale este căutarea sinelui, într-o notă interpretativă analogică, prin intermediul lecturii simbolice a datei de naştere a fiecărui individ. însă, cum putem calcula predispoziţia unui subiect la o anumită boală?Se alege ca punct de plecare numele şi prenumele subiectului şi se adaugă prenumele mamei sale. Aşadar se efectuează substituţia alfa-numerică şi adunarea acestora, şi se obţine un număr corespunzător care, redus în stil teofizic – de la 0 la 9 – ne va indica o determinată predispoziţie la unul sau mai multe evenimente morbide.

Numerologia medicală este instrumentul evoluţiei noastre continue, atât fizico-organică, cât şi psihică, dar este mai ales o cale cu ajutorul căreia putem evita întâmplările nefericite, primind sfaturi despre comportamentul pe care trebuie să-1 avem într-o circumstanţă sau alta, pentru a obţine maximum de beneficii; de asemenea, o cale care ne poate ajuta să ne apropiem de iluminarea spirituală, chiar dacă nu o putem face în mod diferit.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *