Emil Străinu – Războiul psihotronic. Câmpul de luptă mental

Lucrarea Războiul psihotronic – câmpul de luptă mental reprezintă o sinteză a celor mai avangardiste realizări în domeniul vederii la distanţă (R. V) şi spionajului psihotronic (PSY SPY), unele dintre ele intrând deja în uzul curent al instituţiilor militare, serviciilor secrete cât şi unor grupări teroriste şi ale crimei organizate din Occident şi din alte ţări ale lumii.
În present, un lucru este cert şi anume, că după anii ’70 atitudinea oamenilor de ştiinţă a început să se schimbe faţă de aceste fenomene, încercând o verificare viguroasă şi o explicare ştiinţifică a acestor fenomene din domeniul psihotronicii (paranormalului). Nu în mod întâmplător această schimbare a început in SUA, căci pragmatismul tipic American a fost mai puternic decât prejudecăţile adunate în timp, astăzi fenomenele paranormale sunt studiate în mari universităţii americane.

de acelaşi autor:

Parapsihologia şi serviciile secrete. Studii şi cercetări nonconvenţionale. Mica enciclopedie

Fenomenul Ozn şi serviciile secrete

Curs de magie woodoo&zombie. Studii şi cercetări nonconvenţionale

2012. Incursiune în enigmatic. Eseuri nonconvenţionale

(De)Conspiraţia tăcerii. Singur printre extratereştrii. Studii şi cercetări nonconvenţionale

Războiul informaţional

Führerul şi arma finală

Un Ozn pentru Hitler

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *