Ellen Bailey – Jurnalul fetelor. Un an din viaţa mea

Unknown34.90 – 27.00 Lei

Dedică-şi timp ca să-ţi notezi gândurile şi părerile în paginile acestei cărţi. Astfel, vei lăsa o mărturie esenţială despre fata incredibilă care eşti în acest moment.

Autoarea, Ellen Bailey, îţi propune numeroase chestionare care, odată completate, te vor ajuta să te cunoşti mai bine pe tine, cea de azi.

Păstrează apoi cartea ca amintire, pentru totdeauna!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

4 Responsesto “Ellen Bailey – Jurnalul fetelor. Un an din viaţa mea”

  1. Bardan Sabina spune:

    Buna!!!Sunt Sabina si as dori sa spun ca am cartea aceasta si sunt foarte impresionata!!!Fata de cartea jurnalul mamelor este mai avansata si mai cool am 9 ani si sunt din Bucurest.Oiubesc pe creatoarea cartea a scris cartea!

  2. anda spune:

    salut sunt Anda am vrut sa va spun ca am vazut cateva poze cu paginile carti si am fost foarte impresionata eu sunt din Brasov si am 11 ani si as dori sa am cartea aceasta eu am sa merg in oras saptamana asta si voi face tot posibilul sa mio iauu

  3. DANA MIREA spune:

    Buna ziua!
    As dori, daca mai este posibil, doua bucati ,, Jurnalul fetelor” pana in data de 05.12.2012.
    Astept raspunsul dvs.!

  4. Ilă Citilă spune:

    Din pacate nu mai este disponibil acest volum. Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *