Elena Pridie – Alimentația și sănătatea femeii

ALIMENTATIAO nouă carte de alimentație sănătoasă de la autoarea bestsellerului „Rețete din crudități” Volumul „Alimentația și sănătatea femeii” se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție și se adresează tuturor femeilor. Beneficii garantate pentru întreaga familie!

În ultimele decenii, s-a produs o adevărată explozie de boli cu punctul de plecare în alimentație. Nu de puține ori, femeile se simt derutate cu privire la tipul de nutriție pe care să îl aleagă pentru ele însele, dar și pentru familie. În acest context, autoarea ne întinde o mână de ajutor, oferindu-ne soluții benefice pentru sănătatea de moment, dar și pentru cea pe termen lung. Elena Pridie se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție, dar ține cont și de propria experiență de viață. De aceea, recomandă și în această carte, ca în toate celelalte cărți prin care este cunoscută publicului cititor, o alimentație pe bază de plante, alimente integrale, cu cât mai puține produse rafinate și grăsimi adăugate. De asemenea, analizează influența acestui tip de nutriție asupra organismului femeii în diversele etape ale vieții, cu particularitățile respective.

Volumul cuprinde informații accesibile cititoarelor fără pregătire medicală sau nutrițională, sfaturi concrete, plus exemple de meniuri și rețete, care ușurează trecerea de la teorie la practică.

Order Alimentația și sănătatea femeii Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *