Eldon Taylor – Programarea mentală. De la persuasiune şi spălare a creierului, la ajută te pe tine însuţi şi metafizică practică

Suntem în secolul al XXI-lea şi explozia de tehnologie care ne stă la îndemână ne oferă un belşug de instrumente de lucru şi oportunităţi. Practic, în acest moment orice e posibil. Totuşi, alături de lucruri pozitive, există şi unele de rău augur, care ne iau dreptul nostru din naştere – puterea minţii de a gândi liber.

Această carte De la persuasiune şi spălare a creierului, la ajută te pe tine însuţi şi metafizică practică este o prezentare clară a cercetărilor care s-au făcut pentru a se descoperi modurile în care vă sunt controlate toate gândurile şi dorinţele. Ceea ce veţi afla din ea vă va şoca şi vă va îngrozi. S-a făcut o mare afacere din a vă influenţa minţile şi sufletul. După ce citiţi cartea, nu veţi mai putea ignora adevărul – faptul că gândurile voastre nu vă aparţin.

Cartea vă va da instrumentele cu care să vă reluaţi controlul asupra propriei minţi şi idei, informaţii şi metode uşare, care vă vor da puterea de a vă construi viaţa pe care o visaţi. Voi nu trebuie sa fiţi manipulaţi de alţii – nici în ceea ce faceţi, nici în starea de spirit, în ambiţii sau în ceea ce consumaţi.

Order Programarea mentală Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *