Ela Panait – Sonata îngerului. 2 volume

COPERTI3245.00 – 36.00 Lei

„Amintindu-și de Fecioara de la Parepa, Eleonora simți unduindu-se  în suflet un fir de speranță. Poate, dacă s-ar duce la Parepa? se întreabă ea, dar imediat își răspunse hohotind de plâns: zadarnic, nu poate Fecioara să-i învie pe cei care au murit din cauza mea! Se agăță totuși de imaginea acelui loc pentru a-și domoli durerea ce-i chinuia ființa, depănând întâmplările acelei veri, când a ajuns pentru prima dată la Parepa”. (Sonata îngerului, volumul I)

„ …acordurile pe care le auzise, sau i se păruse că le aude, o obsedau. Căută înfrigurată foile cu portative și începu să transcrie muzica aceea stranie. A lucrat concentrată la maxim, stăruind cu migală asupra fiecărei fraze muzicale. Când, la un moment dat a ridicat ochii de pe partitură, a văzut cocoțat pe capacul pianului, îngerul. O lumină difuză îl înconjura. Rămase înmărmurită.” (Sonata îngerului, volumul II)
Order Sonata îngerului. 2 volume Preţ redus @ RON36,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *