Edward Docx – Self Help

1O familie împrăştiată în patru oraşe, o scrisoare misterioasă, o moarte neaşteptată: Self Help are toate ingredientele unui thriller, dar este mai mult decât atât. În căutarea adevărului ascuns cu mult timp în urmă, pornim în rescrierea cronicii familiei Glover din perspectiva fiecărui membru: Maria şi soţul ei, Nicholas, gemenii Gabriel şi Isabella, Arcadi, fiul abandonat. Rezultatul este un roman ca o păpuşă rusească: fiecare poveste ascunde o alta şi fiecare descoperire conduce la un nou mister.

Încununat cu Premiul Geoffrey Faber şi nominalizat la Man Booker, Self Help este o poveste de o frumuseţe stranie despre dragoste şi loialitate, pierderi şi dezvăluiri, şi despre moştenirea distrugătoare a minciunii.

Order Self Help Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *