Editura Wolters Kluwer – Probleme actuale în dreptul bancar/Current issues in banking law

Volumul Probleme actuale în dreptul bancar / Current issues in banking law conține o parte a comunicărilor prezentate la Conferința internațională „Probleme actuale în domeniul juridic bancar” organizate de Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar și Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2007.
Acest eveniment – ce a constituit o premieră în peisajul juridic universitar românesc, reunind juriști de prestigiu de pe 5 continente, proveniți din mediul bancar profesional, din bănci centrale sau alte autorități de supraveghere și din bănci comerciale, precum și din mediul academic românesc și european – a fost sponsorizat de Wolters Kluwer România.
Volumul conține 44 de lucrări, ordonate astfel cum au fost susținute în cadrul conferinței și publicate integral în limbile română și engleză, în cuprinsul cărora au fost abordate probleme privind rolul băncilor centrale în economiile moderne, relațiile dintre băncile centrale și instituțiile de credit sau raporturile contractuale dintre bănci și clienții lor, dar și subiecte conexe dreptului bancar.

Order Probleme actuale în dreptul bancar/Current issues in banking law Preţ @ RON140,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *