Editura Rao – Monet

„Îmi revine numai meritul de a fi pictat direct după natură, străduindu-mă să reproduc impresiile mele în faţa fenomenelor schimbătoare şi efemere.” Astfel îşi defineşte Claude Monet, părintele indiscutabil al impresionismului, propria evoluţie artistică. De la debutul cu Experimentele en plein air până la Ciclul nuferilor, care prefigurează calea experienţelor abstracte ale avangardelor din secolul XX, a fost un drum lung, anevoios, dar presărat cu nenumărate capodopere.

Order Monet Preţ @ RON46,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Editura Rao – Monet”

  1. Dura spune:

    Tu chiar ai impresia ca pe verema cand dl Doctor era flacau cum spui tu, existau asemenea probleme in alimentatie?? Este evident ca fiind directorul Insitutului de Cercetari Alimentare face cercetari frecvente in domeniu. Ti se pare ca pe atunci cand invata dansul se vorbea peste tot de e-uri? Si, in concluzie, e normal sa spuna si lucruri stiute de zeci de ani, ca doar nu le inventeaza pe loc. In plus, as vrea sa vad cati dintre noi stiu sa foloseasca toti termenii chimici, biochimici si microbiologici pe care dansul ii foloseste cand scrie o carte sau, chiar mai mult, cand vorbeste la televizor si raspunde la intrebari fara sa aiba un proiector in fata! Asa ca pe mine nu ma convinge afirmatia ta cum ca citeste de pe net ca noi toti .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *