Editura All – 100 de catastrofe naturale

100 de catastrofe naturale este o selecţie a unor dezastre care au afectat omenirea ca urmare a activităţilor telurice. Cutremurele şi vulcanii, uraganele ‘şi valurile tsunami, toate acestea constituie o gamă largă de dezastre ale căror magnitudini evidenţiază limitele fundamentale ale omenirii de a le face faţă.

Pământul este într-un freamăt permanent, la fel ca orice alt corp ceresc din Univers. Plăcile tectonice, materia de bază, atmosfera inconjurătoare  sunt supuse unor modificări multiple, variate si permanente. La un moment dat, pe planetă a apărut, într-o imensă varietate de forme, viaţa. De aici începe evoluţia omului. Cu toate că instinctul de supravieţuire i-a guvernat adaptarea la mediul terestru, omul se află într-o luptă continuă pentru găsirea unor habitate potrivite şi a unui mod de viaţă tolerabil.
Evenimentele spectaculoase sunt combinate cu tragedii, afectând ţi distrugând bunăstarea. Asta este viaţa terrei.

Order 100 de catastrofe naturale Preţ @ RON64,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *