Ed Stafford – 860 de zile pe Amazon. O călătorie incredibilă

UnknownÎn aprilie 2008, Ed Stafford pornea în aventura vieții sale, la capătul căreia urma să devină primul om care a parcurs pe jos întreaga lungime a Amazonului.

Master Plan. Carte ce te luminează cu energia lui Tesla

După aproape doi ani și jumătate, străbătuse de la un capăt la celălalt întregul continent sud-american, ajungând la gurile imensului fluviu. Pericolele l-au întâmpinat la fiecare pas – aligatori, jaguari, vipere sau țipari electrici, dar și complicații provocate de răni și de furtunile tropicale, astfel că încercarea l-a supus pe Ed unor eforturi fizice și mentale de neimaginat.

Biznis. Despre România anilor nouăzeci

A fost avertizat în repetate rânduri de localnici că va muri, a fost urmărit de băștinași înarmați cu macete și reținut sub acuzația de crimă. 860 de zile pe Amazon este jurnalul unei expediții în premieră mondială, de-a lungul celui mai mare fluviu și prin habitatul cu cea mai mare biodiversitate de pe pământ.

Order 860 de zile pe Amazon. O călătorie incredibilă Preţ @ RON29,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *