Eckhart Tolle – Un pământ nou. Trezirea conştiinţei umane

imagineÎntr-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bine-veniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

Order Un pământ nou. Trezirea conştiinţei umane Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Eckhart Tolle – Un pământ nou. Trezirea conştiinţei umane”

  1. Jessica spune:

    Ma mir ca cei care utilizeaza aseftl de tehnologii brainwave inca nu s-au prins ca ceea ce se prezinta pe site-ul perfectmind.com este doar o compilatie de informatii luate de ici de colo si traduse plus imagini care nu le apartin si, neapartinandu-le … cam cade chestia aia cu „tehnologie”, cercetare etc. Se folosesc, de exemplu, imagini preluate de la companii serioase care au, intr-adevar, decenii de cercetare in domeniu. Si NU exista nici o informatie reala despre aceasta „tehnologie” „Perfect Mind”. Cum poti sa crezi pe cineva care foloseste imagini de la Institutul Monroe ca sa vanda ceva ce nu apartine Institutului? Sau foloseste imagini de la altii pretinzand ca sunt efectele produsului pe care il vinde. Hmm… jenant!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *