Earl Mindell – Noua biblie a vitaminelor. Trăieşte sănătos

Noua biblie a vitaminelor. Trăieşte sănătos ne îndrumă să descoperim singuri: care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme; noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos;
Arta personalizării regimului dietetic în scopul armonizării cu stilul tău de viaţă, cu profilul tău de sănătate şi chiar cu condiţiile de la locul de muncă; alternativele naturale la terapia de înlocuire hormonală, Viagra, Prozac şi Valium.
Secţiuni consistente despre homeopatie şi aromaterapie, cu îndrumări privind găsirea celor mai buni practicieni în aceste domenii. Regimuri curative pentru cardiaci, victimele accidentelor vascular-cerebrale, diabetici şi suferinzii de artrită.
Noi avertismente privind interacţiunile periculoase dintre diferitele medicamente şi „tratamentele miraculoase”;

Plus! Secţiuni extinse despre ceaiurile şi tincturile din plante, adjuvantele pentru înfrumuseţare, diete, consumul de sare şi zahăr si noi căi de sporire a nivelului de energie şi de ameliorare a fertilităţii şi a vieţii sexuale.

„Deşi se găsesc pe internet informaţii nutriţionale din abundenţă, există o la fel de bogată dezinformare în ceea ce priveşte suplimentele, interacţiunile potenţiale cu alimentaţia şi medicamentele, nivelurile de toxicitate şi altele. A nu şti ce sa crezi şi să nu crezi, ce să cauţi să nu cauţi îţi poate pune în pericol grav sănătatea. Biblia vitaminelor a fost gandită pentru a preveni astfel de situaţii.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *