Dumitru Moţet – Enciclopedia de kinetoterapie. Vol 1

ENCICLOPEDIA DE KINETOTERAPIE, lucrare lexicografică de cuprindere complexă a problematicii specialităţii, cu implicaţii în toate ştiinţele care se află la originea constituirii kinetoterapiei ca ştiinţă de graniţă. Se desprind câteva aspecte ce trebuie a fi subliniate, şi anume:
* Bogăţia, rigoarea şi originalitatea structurării definiţiilor şi vastului material al conţinutului;
* Planşele anatomice de o reală utilitate, ca şi plaşele conţinând aparate, dispozitive şi instrumente, care sunt completate de explicaţii şi cu o bogată iconogarafie, privind aplicaţiile acestora în practica kinetoterapeutică,
* Premiera constituită de cronologia momentelor semnificative pentru structurarea kinetoterapiei, o adevărată PALESTRICĂ a kinetoterapiei;
* Relizarea la proporţiile prezentate poartă aprenta personalităţii multilaterale a autorului, autentic om de ştiinţă şi de cultură, deţinător al unor profunde şi vaste cunoştiinţe biomedicale, psihologice şi sociologice. PREMIERĂ NAŢIONALĂ ESTE ÎN ACELAŞI TIMP UNICAT ÎN PEISAJUL PUBLICISTIC INTERNAŢIONAL.

Order Enciclopedia de kinetoterapie Preţ @ RON129,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *