Dumitru Dobrescu – Memomed 2013

Ca în fiecare an, Memoratorul de Farmacologie alopată este „revăzut şi adăugit”.

În acest fel s-a îmbogăţit cu:

– Substanţe active noi, introduse în terapeutica din România în cursul anilor 2011-2012.

– Produse farmaceutice noi, etice şi generice, înregistrate în perioada menţionată. Se remarcă un număr crescut de produse din categoria „terapie biologică”. Aceste produse, obţinute prin biotehnologie, reprezintă nota dominantă a noutăţilor în farmacologia din ultimii ani.

– Schimbări de încadrări în cadrul clasificării ATC, în conformitate cu hotărârile WHO Collaborating Centre for Drug Statistics Methodology al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

– Modificări privind modul de eliberare din farmacii a unor medicamente, în conformitate cu prevederile Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

– Apariţia unor „Avertizări de farmacovigilenţă” emise de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMEA).

– Aducerea la zi a preţurilor medicamentelor în conformitate cu „Catalogul naţional al preţurilor la medicamentele de uz uman eliberate cu prescripţie medicală, autorizate de punere pe piaţă”, elaborate de Ministerul Sănătăţii (MSF – DGF).

MEMOMED 2013  este recomandat atât medicilor şi farmaciştilor cât şi celor interesaţi de cunoaşterea celor mai noi informaţii şi practici terapeutice.

Order Memomed 2013 Preţ @ RON75,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *