Dumitru Angelescu – Ce au în cap bărbaţii? Nimic…şi în rest femei!

1Acest roman a luat premiul întâi la Olimpiada de iarnă, în proba de săritură cu prăjina, medalia de aur pentru cel mai bun scenariu de film mut, diplomă color pentru numerotarea corectă a paginilor și-am primit și-o decorație, sub forma unei insigne micuțe, strălucitoare, înfiptă-n piept, pentru copertă.
La Gală au asistat 14 persoane, cu portarul și femeia de serviciu, 16. De asemenea, cartea figurează în Guinness Book drept cel mai citit bestseller înainte să apară pe piață! A primit aprecierea criticilor „că cratimele sunt puse acolo unde trebuie”, vorbe bune pentru titlu, „infantil da’ special”, are nominalizare la Oscar, Grammy, Master Chef, X Factor, Nobel, Money Channel, Discovery, Cartoon Network, Paprika TV, VH1 Classic și încă multe altele. E folosit și în tratarea febrei tifoide, fobii aiurea și stări de greață la gravide! Nu ezitați să-l cumpărați! Îndepărtează moliile, petele de ulei de pe haine și parfumează aerul încăperilor. „Ce au în cap bărbații? Nimic… și în rest, femei!” este o carte supermegaextratare! Să nu ziceți că nu v-am spus!

Order Ce au în cap bărbaţii? Nimic...şi în rest femei! Preţ @ RON20,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *