Dublă lansare de carte Cristian Preda

COPERTI26Curtea Veche Publishing, Editura Baroque Books & Arts si Libraria Humanitas Cismigiu va invita vineri, 27 martie, de la ora 19.00 la o dubla lansare de carte. Este vorba despre cele mai recente titluri semnate Cristian Preda: „Dumnezeu a trantit telecomanda” (Curtea Veche Publishing, 2014) si “25 de ani de democratie si cateva sute de partide” (Editura Baroque Books & Arts, 2015). La eveniment vor participa Cristian Preda, Mircea Vasilescu si Toader Paleologu, iar moderatorul serii va fi Luca Niculescu.

 

Despre „Dumnezeu a trantit telecomanda”, politologul Vladimir Tismaneanu declara: ”Cristian Preda ne propune o carte vie si provocatoare, in sensul cel mai bun al cuvantului. Scriitura sa, mereu inteligenta si erudita, dar in egala masura de o admirabila accesibilitate, te tine in priza, te face sa te intrebi, sa reflectezi, sa-ti mobilizezi spiritul critic. Avem aici o carte exemplara ca stiinta politica aplicata, dar si ca o fenomenologie, alerta si patrunzatoare, a chipurilor, adeseori naucitoare, ale tranzitiei romanesti.”

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *