Drew Price – Dieta Dodo

indexScopul acestei cărţi este dublu: primul este de a vă ajuta să vă clădiţi un fizic nou-nouţ – cel zvelt și atletic pe care îl caută majoritatea oamenilor – într-o manieră simplă și durabilă. DODO nu e un „plan de slăbire, mărime universală“, ci un stil de a mânca ce poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor și ţelurilor individuale. Al doilea obiectiv este să îndeplinească acest lucru susţinând o schimbare persistentă, ceea ce înseamnă că îmbunătăţirea sănătăţii și a fizicului sunt modificări durabile, nu se pierd de pe o zi pe alta. Veţi primi informaţiile practice de care aveţi nevoie pentru a obţine cât mai multe de la acest stil alimentar și pentru a evita capcanele cele mai des întâlnite. Veţi găsi aici planuri alimentare flexibile, sfaturi despre cumpărarea și prepararea alimentelor, pentru a face rezultatele bune ușor de obţinut.

 

Eficacitatea dietei DODO – dieta cu „zile da“ și „zile ba“ – constă în faptul că, fiind atât de flexibilă, poate fi folosită într-o diversitate de moduri pentru a vă atinge obiectivele.

Order Dieta Dodo Preţ @ RON34,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *