Drăghici Marius – Asiguratorul, garant al plăţii

1În actualitatea perioadei de incertitudine pe care o traversăm, asigurarea poate fi privită ca un factor de stabilitate şi protecţie a patrimoniului unei persoane şi de conservare a substanţei acestuia. Datorită naturii sale complexe de acoperire a riscurilor eventuale, asigurarea este şi va rămâne un element definitoriu pentru orice societate civilizată.
Lucrarea Asigurătorul – garant al plăţii sintetizează evoluţia asigurărilor de la origini până la cele mai noi reglementări, aducând ca elemente de noutate constatul amiabil, un adevărat pas înainte pentru asigurările generale din România, şi asigurarea de locuinţe, care va fi un element de cotitură pentru economia naţională şi, totodată, pentru protejarea bunurilor imobile ale cetăţenilor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *