Doreen Virtue – Terapia cu îngeri

CarteDoreen Virtue predă Cursul pentru Practicanţi Certificaţi ai Terapiei cu Îngeri din anul 1997, ajutând mii de oameni să înveţe arta vindecării spirituale şi a lecturilor psihice, fiind inspirată de îngeri şi de arhangheli. Ea şi-a sintetizat instrumentele, secretele şi exerciţiile pe care le predă cursanţilor ei în acest manual practic extrem de cuprinzător. Indiferent dacă eşti un vindecător profesionist sau doar doreşti să îţi rafinezi înzestrarea spirituală naturală, acest manual reprezintă un instrument de referinţă la care poţi apela în mod repetat.

Iată câteva din lucrurile pe care le poţi învăţa dacă îl vei citi:

  • Ce îngeri trebuie să invoci şi când.
  • Cum poţi ţine o lectură angelică folosind Oracolul Cărţilor de Joc cu Îngeri.
  • Cum îţi poţi ajuta prietenii şi familia atunci când aceştia se află la nevoie.
  • La ce semne trebuie să te aştepţi ca să ştii că Dumnezeu îţi răspunde la rugăciuni.

Plină de informaţii inedite, această carte reprezintă un instrument nepreţuit pentru orice om care doreşte să aibă acces la lumea inefabilă a îngerilor pentru a descoperi astfel fericirea, mulţumirea profundă şi sănătatea perfectă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *