Don DeLillo – Mao II

1Don Delillo ne prezintă un extraordinar roman despre cuvinte şi imagini, romancieri şi terorişti, psihologia de masă şi individualismul total. În centrul cărţii – Bill Gray, un celebru scriitor care renunţă la romanul ratat căruia i se dedicase de ani de zile, pentru a pătrunde în lumea violenţei politice…

De acelaşi autor

Zgomotul alb

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Don DeLillo – Mao II”

  1. cristian pantilimon spune:

    pe bune, de unde ai scos-o pe asta cu roman extraordinar? un roman prost, chiar foarte prost, cu un subiect tern, disipat in haina citorva personaje prost creionate. prima parte a cartii e absolut plictisitoare, cu replici cu aer intelectual, dar prost formulate, incercind sa invirta citeva idei in tema culta, culminind cu dialoguri scremute, heteroclite. a doua parte putin mai antrenanta, in acelasi registru al nimicului rasucit pe toate fetele. in definitiv, o nulitate narativa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *