Doina Lavinia Preda – Introducere în programarea orientată obiect. Concepte fundamentale din perspectiva ingineriei software

Succesul programării orientate-obiect ca metodologie de programare se datorează modului simplu în care aceasta permite respectarea unor principii-cheie din ingineria software: descompunerea soluţiilor în componente semiindependente şi cu un grad mare de coeziune, utilizarea de interfeţe bine definite pentru comunicarea între componente, reutilizarea componentelor şi posibilitatea de a defini scheme standard de construire a componentelor pentru scopuri specifice.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Doina Lavinia Preda – Introducere în programarea orientată obiect. Concepte fundamentale din perspectiva ingineriei software”

  1. Silviu Timoftei spune:

    Buna, am cumparat cartea : Introducere in programaea orientate-obiect, si dati un sait pentru programul Microsoft virtual C++ 2008, care nu este valid.www. infouunpic.ro = nu exista
    Cum stau lucrurile in realitate, exista saitul sau nu?
    Multumesc, 0747348455

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *