Dirk Müller – Crashkurs. Manual de criză

Ce se întâmplă cu banii noştri?

Ne ameninţă colapsul economic? Peste tot în lume, guvernele încearcă sa previna falimentul de stat, băncile se bazează pe garanţiile autorităţilor, intreprinderi mari dispar peste noapte.

Cine se ocupă de banii cetăţenilor? Cine garantează pentru economiile şi pensiile noastre, pentru educaţia copiilor noştri? Ce leagă preţul pâinii noastre, cea de toate zilele, de cursul dolarului?

Dirk Müller, profesionist cu experienţă în domeniul bursei, ne dezvăluie împletirea misterioasă a politicii cu finanţele: Cum sunt cosmetizate datele „oficiale”. Cum se falsifică rata inflaţiei şi numãrul şomerilor. Cine are interesul să ascundă realitatea. Cine câştigă din asta. De ce sistemul nostru financiar merge din criză în criză. Ce trebuie să se schimbe din acest punct de vedere.

În cartea Crashkurs – Manual de criză elucideaza motivele crizei si demasca mistificatorii, sugerand in acelasi timp cele mai sigure cai de a va salva averea si evidentiind sansele de care ar trebui sa profitati în cursul crizei.

Manualul de criza, in versiunea sa actualizata si adaugita, poate deveni pentru dumneavoastra un manual de profit. Conteaza numai cum veti pune in aplicare ceea ce veti afla.

„Domnul DAX – asa este numit Dirk Müller pe Wall Street, la Londra si in restul Europei.” Handelsblatt

Order Crashkurs - Manual de criză Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *