Didier Convard – Triunghiul secret, cei cinci templieri ai lui Iisus

Anul 1104. Mormântul lui Hristos a fost descoperit cu şapte secole în urmă, dar Biserica se află în căutarea altei sepulturi, în Ierusalim…Un mormânt anonim care bântuie memoria anumitor iniţiaţi. O legendă spune că Isus, urmărit de romani după crucificarea fratelui său geamăn Toma, s-ar fi ascuns timp de trei zile şi trei nopţi în ultimul locaş al fratelui lui… şi că a desenat pe giulgiul acestuia cele cinci Semne ale celui mai de nepătruns secret al omenirii… ecuaţia nemuririi!
Şi atunci, între Biserică şi Templieri a pornit un lung război ocult din care istoria nu a reţinut decât puţine evenimente. Cine mai ştie astăzi, în zilele noastre, că o miliţie papală numită Gardienii Sângelui i-a persecutat pe toţi legatarii Secretului lui Isus? Şi că un asasin înverşunat, aflat în solda suveranului pontif Pascal, i-a urmărit în Champagne pe ultimii descendenţi ai lui Hugues de Payns, fondatorul Ordinului? Templierii erau singurii care ştiau că acronimul I.N.R.I. ascundea mărturia de iubire a lui Hristos. O ştiinţă magnifică, o ştiinţă care putea oferi umanităţii cel mai generos dintre daruri: nemurirea.

De acelaşi autor

Triunghiul secret, lacrimile papei

Order Triunghiul secret, cei cinci templieri ai lui Iisus Preţ @ RON29,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *