Diana Mandache – Balcicul Reginei Maria

UnknownÎn această carte, istoricul Diana Mandache prezintă drumul Reginei Maria de la Eastwell şi Osborne, unde şi a petrecut copilăria şi adolescenţa, până la îndrăgita reşedinţă regală de pe Coasta de Argint. Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezintă centrul lumii, fiind casa în care se reunesc personaje importante din viaţa Reginei şi din istoria regalităţii.

  • Destinul unui loc creat de suverana României Mari este urmărit îndeaproape de autoare şi într-o serie de imagini, inclusiv fotografii personale ale Reginei ataşate în jurnalul său. Toate reflectă dragostea acesteia pentru mare, flori şi artă, dezvăluindu-i cititorului un nou univers regal, metamorfozat astăzi într-un loc de pelerinaj, de căutare a magiei Reginei Maria şi de regăsire a unor valori spirituale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *