Des MacHale – Comicpedia

„Am fost cel mai aproape de un «ménage à trois» când am ieşit cu un schizofrenic“ (Rita Rudner). „Anglia e singura ţară din lume unde mâncarea este mai periculoasă decât sexul“ (Jackie Mason). „Belgia? O ţară întemeiată de englezi ca să-i enerveze pe francezi“ (Charles de Gaulle). „Îl plătim mai mult decât face, dar merită“ (Samuel Goldwyn). „Când te laudă un critic, te simţi ca şi cum călăul ţi-ar spune că ai un gât frumos“ (Eli Wallach).

Des MacHale, matematicianul pasionat de colecţionarea vorbelor de duh, reintră în atenţie cu o recoltă nouă, impresionantă ca dimensiuni: peste patru mii de citate strânse cu un surâs în colţul gurii. Printre cotizanţi întâlnim actori, sportivi, oameni politici, scriitori, oameni de ştiinţă, arhitecţi, muzicieni etc. De la Winston Churchill la Joan Rivers, de la Germaine Greer la Pablo Picasso şi de la Mae West la Arturo Toscanini, ei confirmă că umorul e bun conducător de inteligenţă şi că ziua în care nu ai râs e o zi ratată.

Order Comicpedia Pret @ RON42,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *