Derek Fagerstrom – Învaţă-mă

Vrei să afli cum se taie un avocado, cum se replantează o floare, cum să îmblânzeşti un câine, cum să scapi dintr-un naufragiu sau să sperii o panteră?

Vrei să înveţi, pas cu pas, să faci un foc de tabără, să coşi o pereche straşnică de mocasini sau să te coafezi retro? Deschide această carte!

Cartea Invaţă-mă! nu este un manual de supravieţuire, o carte despre decoraţiuni interioare sau un curs scurt despre broderii sau tricotat. Este câte puţin din toate acestea şi, mai presus, o lecţie practică de viaţă, un abecedar al supravieţuirii în jungla urbană şi în cea amazoniană, pe creasta valului sau în deşert. O enciclopedie vizuală scrisă într-un stil glumeţ, colocvial şi, totodată, bine informat. Credeţi-ne, am încercat şi noi!

Order Învaţă-mă Preţ @ RON99,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *