Debby Holt – Ghidul de supravieţuire al unei foste soţii

GhidulSotiiGhidul de supravieţuire al unei foste soţii este o comedie savuroasă.Sarah Stagg credea că avea totul pe lume: un soţ minunat, doi băieţi adolescenţi, o casă la ţară. Dar, într-o bună zi, soţul ei, actor amator, o părăseşte pentru o colegă din trupa de teatru, copiii pleacă în India, şi, pentru prima dată în douăzeci de ani, Sarah se simte foarte singură. Drumul unei soţii părăsite e presarat cu obstacole şi umilinţe, iar Sarah trebuie să înveţe cum să supravieţuiască… şi asta cât mai repede!

Să se alăture oare actorilor amatori şi să accepte rolul unei mirese mult mai tinere decât ea? Să primească în casă un câine imposibil de stăpânit? Să fugă în Mallorca pentru prima ei aventură de-o noapte? Sarah trebuie să găsească soluţia cea mai bună.

„O carte încântătoare, despre cum să depăşeşti momentele grele din viaţă.” The Mail On Sunday
„Pe cat de amuzantă, pe atat de serioasă… O carte care mi-a plăcut la nebunie.” Katie Fforde

Order Ghidul de supravieţuire al unei foste soţii Preţ @ RON38,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *