Deanna McFadden – Marile speranţe. Repovestire după romanul lui Charles Dickens

1În ajunul Crăciunului, tânărul Pip — care locuieşte cu sora şi cumnatul lui — întâlneşte din întâmplare, prin mlaştini, un puşcăriaş. Nici măcar nu‑şi închipuie că viaţa lui este pe punctul de a se schimba pentru totdeauna. Este forţat să păstreze un secret teribil, ajunge să petreacă multe zile alături de frumoasa şi orgolioasa Estella pe proprietatea aflată în ruină a domnişoarei Havisham, iar mai târziu pleacă la Londra să devină un „gentleman“. Oare va descoperi tânărul adevărul din spatele misterelor care-l înconjoară? Îşi va îndeplini el visurile?

 

Evenimentele incredibile care se petrec în viaţa lui Pip, dar şi strania poveste de viaţă a domnişoarei Havisham şi a fiicei sale adoptive, Estella, au făcut din Marile speranţe o lectură captivantă, încă de la publicarea acestei cărţi.

Order Marile speranţe. Repovestire după romanul lui Charles Dickens Preţ @ RON15,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *