Deanna McFadden – Cocoşatul de la Notre-Dame. Repovestire după romanul lui Victor Hugo

Păşiţi în lumea întunecată a Parisului medieval şi în vieţile umbrite de un destin nefericit a lui Quasimodo, clopotarul grotesc al Catedralei Notre-Dame, a arhidiaconului chinuit de o dragoste fără speranţă, Claude Frollo, a Esmeraldei, frumoasa ţigancă dansatoare, a chipeşului căpitan Phoebus, care o păcăleşte pe Esmeralda făcând-o să creadă că o iubeşte. Această poveste tristă, marcată de vină, dragoste, speranţă şi izbăvire, vă va ţine cu sufletul la gură.

Acum, micuţii cititori se pot bucura de o versiune simplificată, dar extrem de captivantă a romanului Notre-Dame de Paris, al lui Victor Hugo.

Prin Cărţile copilăriei dorim să le sădim în suflet copiilor sămânţa de lectură, să îi ajutăm să păşească în lumea minunată a cărţilor fără teama de a se afla pe un tărâm necunoscut.

Această serie de cărţi pentru copii conţine repovestiri după faimoase romane clasice ale unor scriitori celebri, care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Dorim să le stârnim copiilor curiozitatea, astfel încât nu după multă vreme să li se trezească dorinţa de a citi romanul original.

Order Cocoşatul de la Notre-Dame. Repovestire după romanul lui Victor Hugo Preţ @ RON15,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *