Dean Koontz – Trăieşte noaptea

UnknownNoaptea este tărâmul prădărilor, în care fiecare vânător este la rândul lui vânat. Cristopher Snow, eroul din În puterea nopţii, pe care rara boală genetică de piele de care suferă l-a obligat să-şi facă din noapte un aliat, descoperă acest adevăr tulburător atunci când copiii şi animalele din Moonlight Bay încep să dispară rând pe rând. Secretul se află în Fort Wyvern, o bază miliatră abandonată, unde experimentele genetice scăpate de sub control au transformat maimuţe, coioţi, câini şi pisici în creaturi intelegente, iar pe unii dintre locuitorii orăşelului în creaturi subumane. Kootz reuşeşte să combine cu succes un gen de thriller absolut original cu doze generoase de mister, suspans şi umor negru, dând naştere unui erou atipic, dar perfect credibil.

De acelaşi autor

În puterea nopţii

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Dean Koontz – Trăieşte noaptea”

  1. Naty spune:

    Eu am citit jumatate din carte si pare o carte uimitoare . Combina posibilul cu imposibilul si realitatea cu irealitatea . Sincer regret ca nu am apucat sa o termin dar pe viitor sper ca o sa reusesc. 🙂

  2. madalina spune:

    cartea e formidabila, am ajuns la jumate si incerc sa o termin. imi place la nebunie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *